• Írjon nekünk!
 • Épületenergetikai tanúsítás

  Épületenergetika
  Épületenergetikai tanúsítás

  Kinek van rá szüksége?

  • Családi házak eneregetikai tanúsítványa
  • Létesítmények eneregetikai tanúsítványa
  • Ipari megoldások

  UPONOR program ismertető

  A kivitelező ezzel a programrészlettel kijelölheti a munkájához szükséges anyagokat az UPONOR termékpalettájáról. Az így készült anyaglistákat kinyomtathatja - ezáltal könnyítve meg a rendelések lebonyolítását, árajánlatok készítését -, vagy későbbi visszakeresés céljából eltárolhatja.

  Ez a program jelenleg az UPONOR ULTARA csatornarendszer elemeinek kiválasztására, anyagkigyűjtésére szolgál.

  Az anyagjegyzék készítő modul

  A program célja az UPONOR termékei közötti egyszerű választás segítése.

  Tervezők munkáját anyagok méreteinek, adatainak megjelenítésével és esetleg a képek tervezői programba való beemelésével is segíti.

  A felhasználó ezzel a programmal kijelölheti a munkájához szükséges anyagokat az UPONOR termékpalettájáról. Az így készült anyaglistákat kinyomtathatja - ezáltal könnyítve meg a rendelések lebonyolítását, árajánlatok készítését -, vagy későbbi visszakeresés céljából eltárolhatja.

  Letöltés (2 549 kB).

  A program használatának módja

  A program Windows 95 és Windows 98 alatt futtatható. Javasolt legalább 486DX4/120 processzorral, valamint legalább 16-32 Mbyte RAM-mal rendelkezô számítógép.

  A program telepítése: a letöltött "uponor.exe" fájl önkicsomagoló állomány, ezt futtassuk a Futtat(Run) menüpontból, majd futtassuk le a setup.exe programot. Anyagunk tartalmazza a programhoz kapcsolódó "help (segítség)" anyagot is, melyet minden olyan esetben segítségül szánunk, mikor a telepítés, ill. a méretezési munka során megakad. Amennyiben a felmerült probléma megoldása esetleg komolyabb feladat elé állítja, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

  A program ingyenes, szabad forgalmazású, de regisztráció céljából kérjük töltse ki adatlapunkat cége nevével.

  Köszönjük.

  A weboldalon szereplő képek illusztrációk és a szerzői jog által védett alkotások.
  ...