• Írjon nekünk!
 • Épületenergetikai tanúsítás

  Épületenergetika
  Épületenergetikai tanúsítás

  Kinek van rá szüksége?

  • Családi házak eneregetikai tanúsítványa
  • Létesítmények eneregetikai tanúsítványa
  • Ipari megoldások

  WAVIN program ismertető

  Ez a program a WAVIN KG PVC és WAVIHOL csatornarendszer hidraulikai méretezésére és anyagkigyűjtésére szolgál. A program két fő részből épül fel: a tervezést segítő, automatikus csővezetékválasztást és idomméretezést is megvalósító hálózat-hidraulikai méretezésből, illetve a kivitelezők anyagkigyűjtését segítő anyagjegyzék-kigyűjtő modulból.

  A hidraulikai méretező modul

  A program ezen része a tervezők munkáját segíti: hidraulikai méretezést, automatikus csővezeték választást, és kérésre automatikus idomméretezést végez.

  A csatornahálózat egyes szakaszai külön-külön, illetve hálózatban is méretezhetők.

  A megadott szakaszok, illetve a hálózat eltárolhatók, a későbbiekben is változathatók, átméretezhetők, kinyomtathatók.

  Az anyagjegyzék készítő modul

  A programnak ezen része kifejezetten kivitelezőknek készült, célja a Wavin termékei közötti egyszerű választás segítése.

  A kivitelező ezzel a programrészlettel kijelölheti a munkájához szükséges anyagokat a Wavin termékpalettájáról. Az így készült anyaglistákat kinyomtathatja - ezáltal könnyítve meg a rendelések lebonyolítását, árajánlatok készítését -, vagy későbbi visszakeresés céljából eltárolhatja.

  Letöltés (592 kB)

  A program használatának módja

  A program Windows 3.1 és Windows95 alatt futtatható. Javasolt legalább 486DX4/120 processzorral, valamint legalább 8-16 Mbyte RAM-mal rendelkezô számítógép.

  A program telepítése: a letöltött "wavin.exe" fájl önkicsomagoló állomány, ezt futtassuk a File/Futtat(Run) menüpontból, illetve Windows95 esetén az Indítópultról, majd futtassuk le a setup.exe programot. Anyagunk tartalmazza a programhoz kapcsolódó "help (segítség)" anyagot is, melyet minden olyan esetben segítségül szánunk, mikor a telepítés, ill. a méretezési munka során megakad. Amennyiben a felmerült probléma megoldása esetleg komolyabb feladat elé állítja, úgy forduljon bizalommal kollégáinkhoz.

  A program ingyenes, szabad forgalmazású, de regisztráció céljából kérjük töltse ki adatlapunkat cége nevével.

  Köszönjük.

  A weboldalon szereplő képek illusztrációk és a szerzői jog által védett alkotások.
  ...